Ραδιόφωνο

Ανάμεσα σε αμέτρητες ραδιοφωνικές εκπομπές (αφιερώματα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις) μια περιστασιακή τυχαία επιλογή από πρόσφατες εκπομπές.

ΑΘΗΝΑ 9,84 [Σάββατο 22-4-2017]

Νίκος Κανελλόπουλος: Αφιέρωμα στον Κώστα Μυλωνά, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του CD  "Δύο Ελληνικές Σουίτες για 2 κιθάρες".

ΕΡΑ Βόλου [28 Μαρτίου 2017]

Συνέντευξη στο Γιώργο Διαμαντόπουλο στην ΕΡΑ Βόλου, για την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου CD με τη σύνθεση του Κώστα Μυλωνά "Δύο Ελληνικές Σουίτες" για 2 κιθάρες, βασισμένες σε λαϊκά μουσικά θέματα. ακούγονται και οι δύο σουίτες. Στη συνέντευξη εκτός από το συνθέτη, παίρνουν μέρος οι ξεχωριστοί σολίστες κιθαριστές, Μιλτιάδης Καραΐσκος και Βασίλης Κανελλόπουλος, οι οποίοι μιλούν για τις συνθέσεις και για τον τρόπο που τις ερμήνευσαν.

 

dsdert

 

3ο Πρόγραμμα ΕΡΤ

"Μουσικές στιγμές στο χρόνο"
Εκπομπή της Κάτιας Καλιτσουνάκη στο Τρίτο πρόγραμμα αφιερωμένη σε Έλληνες συνθέτες.

 

 

dsdert

 

3ο Πρόγραμμα ΕΡΤ

Με την ευκαιρία της εκδόσεως του βιβλίου "Χορωδιακά Τραγούδια" (εκδόσεις Παπαγρηγορίου - Νάκας), συνέντευξη του Κώστα Μυλωνά στο 3ο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

 

 

dsdert

 

ΕΡΑ Βόλου

Συνέντευξη της Ράνιας Κυριαζή – Μυλωνά στην ΕΡΑ Βόλου, με αφορμή το CD  Η ΡΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΖΉ ερμηνεύει τραγούδια των: ΑΤΤΙΚ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΔΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΓΙΟΥΛ.

Ζωντανή ηχογράφηση συναυλίας στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ στα πλαίσια των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ 2013.

 

 

dsdert

 

Τρίτο Πρόγραμμα
Συνέντευξη του Κώστα Μυλωνά στο ΤΡΙΤΟ, στην εκπομπή της εξαίρετης παραγωγού Άννας Σακαλή, για το νέο CD του: "Του Έρωτα και της Ερημιάς". Παρούσα στο στούντιο και η Ράνια Κυριαζή - Μυλωνά.

 

 


 

Τρίτο Πρόγραμμα
Συνέντευξη του Κώστα Μυλωνά στον Χρήστο Παπαγεωργίου [19 Φεβρουαρίου 2015].

 


 

Μποτίλια στο Πέλαγο
Συνέντευξη του πιανίστα Μάριου Καζά, που συμμετέχει στο CD 'Μποτίλια στο Πέλαγο', στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

 


 

Το Duo Gitalino
Το Duo Gitalino που αποτελούν: Μαρία Φίλιπτσουκ (Μαντολίνο) και Νίκος Παχάκης (Κιθάρα) στο Valse No3 (Το βαλς της Ράνιας). Απόσπασμα από την εκπομπή της Λίλης Καρατζαφέρη ''Παρτιτούρες'' στο ραδιόφωνο ''Αθήνα 9,84''

 


 

Τρίτο Πρόγραμμα ΕΡΑ
Αναφορά του Διονύση Μαλλούχου στην εκπομπή "Όλα τα πρωινά του Τρίτου", για την τιμητική βραδυά που οργάνωσε στις 15 Μαρτίου 2014 ο Δήμος Νίκαιας - Ρέντη, για το συνθέτη και συγγραφέα ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ, για την πανελλήνια προσφορά του στο χώρο των γραμμάτων και της τέχνης.

 


 

Our Old House
Συνέντευξη του Δημήτρη Κοτρωνάκη στην ΕΡΑ Βόλου για το CD του ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ "Our Old House".

 


 

Αφιέρωμα
Εκπομπή του Νίκου Κανελλόπουλου στον 9.84, αφιέρωμα στο συνθέτη ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ.

 


 

Συνέντευξη
Συνέντευξη του ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ στην εκπομπή του Χρ. Παπαγεωργίου στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ σε δύο μέρη.

 


 

Our Old House
Εκπομπή "6 Χορδές Σαν Μια Ορχήστρα" του Στέλιου Μούστου στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ για το δίσκο του ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ "OUR OLD HOUSE".

 


 

Μέρες Φθινοπώρου
Εκπομπή του Στέλιου Μούστου στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ για το δίσκο του ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ "ΜΕΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ" με σολίστ τον Σπύρο Χριστόγλου.

 


 

Αναπολήσεις
Εκπομπή - Συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα με τη Ζέλια Μητσάκου, με αφορμή την έκδοση CD του ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ "ΑΝΑΠΟΛΗΣΕΙΣ": Κομμάτια για Πιάνο με σολίστ τη Μαριάννα Τσίκα.

 


 

Τραγούδια Χωρίς Λόγια
Συνέντευξη της Ναταλίας Μιχαηλίδου στην ΕΡΑ Βόλου για το CD του ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ "ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ" Κομμάτια για Πιάνο.

 


 

Θεατρικές και Κινηματογραφικές Μουσικές
Η εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΑ "Σπάνιες μουσικές από τον Παγκόσμιο Κινηματογράφο και το Θέατρο" αφιερώνει δύο εκπομπές στον ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ: "Θεατρικές Μουσικές" και "Κινηματογραφικές Μουσικές"

 

ert_radio

 

ΕΡΤ Ραδιόφωνο 3ο Πρόγραμμα
Μετάδοση από το Τρίτο πρόγραμμα του τραγουδιού ''Νανούρισμα'' από τον Κύκλο τραγουδιών ''ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΙΑΣ '' σε ποίηση Μενέλαου Λουντέμη, μουσική Κώστα Μυλωνά και ερμηνεία Ράνιας Κυριαζή - Μυλωνά. Εκπομή της εξαιρετικής παραγωγού, Τζουλιέτας Καρρόρη

 

 

πάνω